• Fermwinkel.nl is onderdeel van Houkematools.nl

8.9
307 beoordelingen
theo willems 21-07-2018
 
Veilig online winkelen
 
14 Dagen bedenktijd
 
Verzending € 4,95 & Gratis vanaf € 75,- NL
 
Snelle levering
 
Meer dan 20 jaar ervaring

Boormachines

FERM Boormachines

Fermwinkel levert vele verschillende soorten FERM boormachines. Van een FERM accuboormachine tot aan een FERM klopboormachine of voor het zware werk een krachtige boorhamer. FERM staat bekend om zijn kwaliteit en dit ziet u terug in haar grote lijn boormachines.

 

 

14 artikel(en)

14 artikel(en)

FERM boormachine

Voor een FERM boormachine bent u bij fermwinkel.nl op het juiste adres. Bii fermwinkel zijn er verschillende FERM boormachines te koop, welke boormachine je nodig hebt is afhankelijk van de klus die je uit wilt voeren. Naast het vertrouwde assortiment boormachines is FERM voortdurend bezig met innoveren van haar assortiment. Nieuwe technieken en uiteraard product verbetering is voor FERM heel erg belangrijk en dat laat FERM terug zien in een sublieme boormachine assortiment

FERM accuboormachine

Een FERM accuboormachine is geschikt voor het kleine boor-en schroefwerk in en om het huis. Wil je een schilderij ophangen of een meubel in elkaar schroeven, dan kunt u met een FERM accuboormachine goed uit de voeten. De accuboormachines zijn voorzien van 2 versnellingen, waarmee je kunt schakelen tussen lage toerentallen (schroeven) of hoge toerentallen (boren). Met het lage toerental is de machine beter controleerbaar voor schroefwerkzaamheden, daarnaast kun je met de koppelinstellingen de machine zo afstellen dat de schroef perfect vlak in het materiaal wordt gedraaid.

Met een FERM klopboormachine boor je naast het boren in hout ook eenvoudig in metaal of steen. Ga je voor het totaalpakket en wil je ook boren in beton? Dan kies je voor een FERM boorhamer.

.