• Fermwinkel.nl is onderdeel van Houkematools.nl

 
Veilig online winkelen
 
14 Dagen bedenktijd
 
Verzending € 4,95 & Gratis vanaf € 75,- NL
 
Snelle levering
 
Meer dan 20 jaar ervaring

Luchtgereedschap

Fermwinkel biedt FERM luchtgereedschap in alle soorten en maten. Bent u op zoek naar een FERM slagmoersleutel of een FERM compressor? Alles wat nodig is voor pneumatische (of luchtdruk) instrumenten vindt u in ons assortiment.

13 artikel(en)

13 artikel(en)

FERM Luchtgereedschap

FERM compressors

FERM compressors zijn er in diverse soorten. Zo heb je olie vrij, voor nagenoeg geen onderhoud. Maar toch krachtig genoeg voor de gewenste klus. Of olie smerende voor langere levensduur door smering van het motorblok. De FERM compressor beschikken over een sterke motor. Hier kan eenvoudig het FERM luchtgereedschap op worden aangesloten. Compressors zijn haast niet meer weg te denken uit het gereedschap assortiment, vele toepassingen in combinatie met de FERM compressor zijn mogelijk. FERM levert daardoor ook een breed assortiment in luchtgereedschap. Waaronder een tacker voor spijker of niet verbinding, slagmoersleutel voor het los maken van dopmoeren (autowielen). Etc.

FERM Pneutmatisch gereedschap

Veel luchtgereedschap vinden we ook onder de naam pneumatische gereedschap, bij bijvoorbeeld tackers spreken we van pneumatische tackers.
Pneumatische Tackers zijn bijvoorbeeld vele malen sterker dan andere soorten. Bij Pneumatische Slagmoersleutels is bijvoorbeeld ook de slachtkracht veel grotere door de hoge druk die op de pneumatische slagmoersleutel staat.