• Fermwinkel.nl is onderdeel van Houkematools.nl

 
Veilig online winkelen
 
14 Dagen bedenktijd
 
Verzending € 4,95 & Gratis vanaf € 75,- NL
 
Snelle levering
 
Meer dan 20 jaar ervaring

Reparatie-service

Wanneer een apparaat defect is of niet juist werkt, controleer dan altijd eerst de handleiding of het probleem door uzelf op te lossen is. Wanneer het probleem niet door uzelf op te lossen is, kunt u aanspraak maken op uw garantie. Wij geven altijd minimaal het fabrieksgarantie wat vermeld staat in de handleiding. Om hier gebruik van te maken stuur een mail aan onze klantenservice en vermeld uw:
 

  • Factuurnummer
  • Factuur datum
  • Merk artikel, type en eventueel artikelnummer
  • Aard van het defect
  • Eventueel hoe deze defect ontstaan is.

     
Wanneer een artikel defect gegaan is buiten het garantietermijn is het belangrijk dat u eerst opvraagt wat de eventuele kosten zijn voor het repareren. Vaak zijn deze kosten (afhankelijk van het soort product) duurder dan het aanschaffen van een nieuwe. Ook kunnen er kosten in rekening worden gebracht wanneer u een artikel naar ons stuurt zonder hier eerst een opgaaf en een bevestiging van hebben gekregen. Mocht u zelf handig genoeg zijn om bepaalde onderdelen te kunnen vervangen, kunt u dit bij ons opvragen. Wij geven u dan een prijs van het betreffende onderdeel of we geven aan u door waar deze onderdelen te bestellen zijn,
 
Retourformulier
Het retourformulier kunt u opvragen via onze klantenservice of u kunt het retourformulier ook hier downloaden.  
 

Heeft u nog vragen? u kunt altijd bij ons terecht per e-mail via klantenservice of telefonisch op 0524 - 541 253 (lokaal tarief).